Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αίσιο τέλος για τον 34χρονο που είχε εξαφανιστεί ατή Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η περιπέτεια του Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.), 34 ετών, έληξε σήμερα, 13/11/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Συγκεκριμένα, ο Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.), εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες που λάβαμε από πολίτες στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017» και αφορούσαν σε πιθανά σημεία εντοπισμού του ενήλικου.

Ο Οργανισμός ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών, ο Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.), 34 ετών εντοπίστηκε στην περιοχή του κέντρου Θεσσαλονίκης. Ο Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.), είναι καλά στην υγεία του και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.) καθοριστική υπήρξε η άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού, «Θανάσης Μακρής», μαζί με τη συνδρομή Ψυχολόγων του Οργανισμού μας, όπου βρέθηκαν στο πεδίο ερευνών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Ντέαν (ον.) Μάρκοβιτς (επ.), 34 ετών και την οικογένεια του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement