Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Απαισιοδοξία και υποτονική κίνηση στην αγορά της Δυτ.Θεσσαλονίκης

Με χαμηλές «ταχύτητες» ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκτπώσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη

Μπορεί να έχει ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στη Δυτική Θεσσαλονίκη ωστόσο η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική και κινείται με χαμηλές «ταχύτητες» αφού οι καταναλωτές περισσότερο κοιτούν τις βιτρίνες των καταστημάτων παρα αγοράζουν.

Ιδιαίτερα σήμερα, Τρίτη, λόγω και των καιρικών συνθηκών η κίνηση στους δρόμους του Ευόσμου είναι χαμηλή, με τους έμπορους να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού προσφορές γίνονται, ωστόσο δεν υπάρχει συμμετοχή από τους καταναλωτές.

«Έχουμε ως 30% εκπτώσεις σε όλα τα είδη ρούχων, η κίνηση είναι υποτονική από χθες που ξεκίνησαν οι προσφορές, ευελπιστούμε να βοηθήσει και ο καιρός, ώστε να μας βοηθήσει και ο κόσμος, με τα πολλά προβλήματα που έχουμε και εμείς» ανέφερε στο ditika.gr υπάλληλος σε κατάστημα ενδυμάτων.

«Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει αλλά ο κόσμος κοιτάζει…παρά αγοράζει. Όλοι έχουν στραφεί στα e-shop που εκεί υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες προσφορές έως και 50%. Ο κόσμος πλέον μετράει και το τελευταίο του ευρώ, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Επισης, ακόμη περιμένουμε να πάρουμε κάποια χρήματα από το κράτος. Εμείς πως θα αγοράσουμε καινούργιο εμπόρευμα όταν δεν έχουμε κίνηση στα μαγαζιά μας;» δήλωσε χαρακτηριστικά άλλος έμπορος.

Η απότομη αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους έμπορους που όπως αναφέρουν τα χειρότερα έχουν περάσει: «Τι άλλο μπορεί να συμβεί ακόμα, έχουμε κλείσει πόσες φορές και έχουμε συνηθίσει στό άνοιξε-κλείσε. Ας τελειώνουμε με κάποια πράγματα, ο κόσμος έχει κουραστεί, πρέπει να το καταλάβουν ορισμένοι».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement