Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

«Δρόμος Δυτικός» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου – Νέες εγγραφές 2 ώρες πριν τον αγώνα

Νέες πληροφορίες για τον αγώνα της Κυριακής

Τρεις Δήμοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώνουν τις δυνάμεις και τις εμπειρίες τους και συνδιοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή του δρομικού κινήματος, τον Αγώνα «Δρόμος Δυτικός», την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί εκτός σταδίου σε δημόσια οδό και περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ, 5 χλμ, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ, που όλες θα τερματίσουν στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις ηλικίες, οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου και στα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ η χρονομέτρηση θα γίνει με ηλεκτρονικό σύστημα.

Μετά την παρέλευση της Τρίτης 26-09-2023, εγγραφές θα γίνονται 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, και ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης σας προσκαλούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 να παρευρεθείτε στον αγώνα δρόμου με την επωνυμία “Δρόμος Δυτικός” που διοργανώνουν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, το Τμήμα Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, με αφετηρίες για τα 10 km την πλατεία Ευόσμου στις 11:00, για τα 5 km το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 11:30, και για τα 2 km τον παράδρομο της οδού Λαγκαδά, στο ύψος του Δημαρχείου Παύλου Μελά στις 11:50, με κοινό τερματισμό όλων των διαδρομών, το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΝΕΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 14:00 από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά ( Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης”, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, 3ος όροφος).

ή την ημέρα του αγώνα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τη γραμματεία στον χώρο εκκίνησης των παρακάτω διαδρομών, μία ώρα νωρίτερα.

Ώρες εκκινήσεων:

11.00 π.μ. 10.000μ από την Πλατεία Ευόσμου

11.30 π.μ. 5.000μ από το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου

11.50 π.μ. 2.000μ από την πλατεία στο Δημαρχείο Παύλου Μελά

Οι συμμετέχοντες των 10.000μ και των 5.000μ μαζί με τον αριθμό συμμετοχής θα παραλάβουν δωρεάν και το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα δρόμου “Δρόμος Δυτικός”

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, οι αθλητές θα μπορούν να μεταβούν στο χώρο των εκκινήσεων των 10.000μ και 5.000μ. με λεωφορείο που διαθέτει η διοργάνωση.

Ώρα αναχώρησης: 09:30 από τον χώρο του τερματισμού στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement