Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δυτ.Θεσσαλονίκη: Ποιες πισίνες είναι ανοιχτές και δωρεάν λόγω καύσωνα

Στους δήμους Παύλου Μελά, Νεάπολης Συκεών και Ωραιοκάστρο

Με πισίνες, ανοιχτές και δωρεάν για το κοινό, οι δήμοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης ρίχνονται στη «μάχη» ενάντια στον καύσωνα και τις υψηλές θερμοκρασίες σε μία προσπάθεια να ανακουφίσουν τους κατοίκους.

‘Εως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Παύλου Μελά θα είναι στη διάθεση όλων των πολιτών με ελεύθερη είσοδο, κατά τις ώρες λειτουργίας του, από τις 08.00 έως τις 21.00.

Διευκρινίζεται από το Τμήμα και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού ότι θα πρέπει να προσκομιστούν πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν για τους ενήλικες τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα και για τους ανηλίκους ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου, όπου θα πρέπει να βεβαιώνεται – αναγράφεται ότι το παιδί είναι καρδιολογικά και δερματολογικά υγιές. Επίσης, οι ανήλικοι λουόμενοι μέχρι 15 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικο άτομο. Λουόμενος άνω των 15 ετών μπορεί να συμμετέχει με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα.

Επίσης, από την Τετάρτη 12 έως Τετάρτη 19 Ιουλίου) η πρόσβαση στο δημοτικό κολυμβητήριο Συκεών θα είναι ελεύθερη για όλους (χωρίς είσοδο ή συνδρομή) κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Από την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023, έως και την Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023, η είσοδος των δημοτών και των κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Άγγελος Βλαχόπουλος» θα γίνεται δωρεάν.

Ειδικότερα, η είσοδος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» θα είναι ελεύθερη ως ακολούθως:

  • Από Τετάρτη (12.07.2023) έως και Παρασκευή (14.07.2023) από τις 07.00 έως τις 22.00.
  • Το Σάββατο (15.07.2023) και την Κυριακή (16.07.2023) από τις 09.00 έως τις 21.00.

Για τη χρήση της πισίνας του Κολυμβητηρίου είναι απαραίτητη η τήρηση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου και η προσκόμιση των αναγκαίων δικαιολογητικών: υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από την γραμματεία του κολυμβητηρίου), πρόσφατη ιατρική βεβαίωση δερματολόγου, παθολόγου, καρδιολόγου, αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement