Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δυτ. Θεσσαλονίκη: Στις κάλπες μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ (ΦΩΤΟ)

Published

on

Για την εκλογή νέου προέδρου- Φωτογραφίες από τα εκλογικά κέντρα

Από τις 7 το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες που στήθηκαν και στη Δυτική Θεσσαλονίκη προκειμένου μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν για νέο πρόεδρο του κόμματος. 

Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.

Στην Πολίχνη αρκετοί είναι οι ψηφοφόροι που έχουν σπεύσει στα…εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των ψηφοφόρων και στη Σταυρούπολη αλλά και στη Νεάπολη.

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο σύστημα που εφαρμόζεται στην εκλογική διαδικασία τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή των ψηφοφόρων ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε η βλάβη και η ψηφοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Συνολικά σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη στήθηκαν συνολικά 65 κάλπες εκ των οποίων αρκετές στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα: 

– Δήμος ΝεάποληςΣυκεών: 2 στο δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ), 2 στο πολιτιστικό κέντρο της οδού Ζάκκα 25 και 1 στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 18).

– Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: 2 στο 3ο δημοτικό σχολείο (Φιλιππουπόλεως 58) και 1 στο Α’ ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

– Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: 2 στο δημαρχείο στον Εύοσμο (Π. Μελά 24) και 1 στο Θεματικό Πάρκο Νεολαίας Κατσαντώνη στο Κορδελιό, πλησίον της ΔΕΗ.

– Δήμος Παύλου Μελά: 2 στο 1ο γυμνάσιο – λύκειο Σταυρούπολης (Πεσόντων Ηρώων 1Α, δίπλα στο δημαρχείο) και 2 στην Πολίχνη στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου δημοτικού σχολείου (Σχολείου 4).

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement