Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δυτ.Θεσσαλονίκη: “Τρέχουν” να προλάβουν να κουρευτούν πριν τα rapid test

Δέχονται “επίθεση” τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια

Τα τηλέφωνα των κομμωτηρίων στη δυτική Θεσσαλονίκη έχουν πάρει “φωτιά” τις τελευταίες ώρες από γυναίκες και άνδρες που δεν έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να προλάβουν να κουρευτούν ή να βάψουν τα μαλλιά τους πριν από τα υποχρεωτικά rapid test που ανακοίνωσε η πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι επιχειρηματίες από την πλευρά τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα πολλά ραντεβού που έχουν προκύψει έως και το Σάββατο που θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα αλλά δεν λείπουν και οι αντιδράσεις.

Απο το πρωί δεχόμαστε τηλέφωνα από τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, ώστε να προλάβουν να αποφύγουν το rapid test. Αναρωτιέμαι γιατί από το Σάββατο να κάνω εγώ τον έλεγχο και όχι ο κρατικός μηχανισμός. Εγώ θα χάνω χρόνο από την παραγωγικότητα μου για να κάθομαι σαν “μπαμπούλας” και να ρωτάω αν έχετε κάνει το rapid test, αυτό μας οδηγεί όλους στη καταστροφή”, αναφέρει ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στον Εύοσμο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη, οι ανεμβολίαστοι από το Σάββατο θα πρέπει να κάνουν rapid test για να μπορούν να εισέρχονται σε μαγαζιά, τράπεζες, εξωτερικούς χώρους εστίασης και Δημόσιο.

Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στο κομμωτήριο, διότι αρκετοί είναι οι πολίτες που θέλουν να αποφύγουν να κάνουν το rapid test για να κουρευτούνε. Για να μπορέσω να εξυπηρετήσω όλους τους πολίτες, στριμώχνω τα ραντεβού το ένα πάνω στο άλλο, ώστε κανείς να μην έχει παράπονο. Όσον αναφορά τα νέα μέτρα κυριολεκτικά ντρέπομαι να το πω, αλλά μας οδηγούν σε εμφύλιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά άλλος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement