Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Δυτική Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα «πράσα» για κλοπές οχημάτων

Σε Μενεμένη και στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν εξειδικευμένες ομάδες δικυκλιστών «Ζ» και ΔΙ.ΑΣ, αποτρέποντας κλοπή οχήματος στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη και αποδίδοντας κλοπιμαία από περίπτωση κλοπής που έλαβε χώρα εντός αστικού λεωφορείου.

Αναλυτικότερα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (17-11-2023), πλήρωμα περιπολικού συνέλαβε επ’ αυτοφώρω 42χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που διαρρήγνυε όχημα στην περιοχή της Μενεμένης, αποτρέποντας την κλοπή τόσο του αυτοκινήτου όσο και αντικειμένων από το εσωτερικό του.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος κλειδιών αυτοκινήτων διαφόρων τύπων
  • (3) Μαγνήτες, ένας εκ των οποίων πτυσσόμενος 
  • Χειριστήριο κλειδώματος-ξεκλειδώματος
  • Κλειδί σφιξίματος και συναρμολόγησης με ειδική λαβή
  • Μπρελόκ με διάφορα μικρά κλειδιά
  • Μεταλλικό έμβολο μεγάλου βάρους, ικανό για θραύση κρυστάλλων και
  • (5) δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, χωρίς απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επιπλέον, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 24χρονη αλλοδαπή, η οποία, εκμεταλλευόμενη συνθήκες συνωστισμού εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε πορτοφόλι ανυποψίαστης επιβάτιδος. Σημειώνεται ότι, το πορτοφόλι βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. 

Τέλος, μεσημεριανές ώρες χθες (17-11-2023), δικυκλιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής Κορδελιού – Ευόσμου, συνέλαβαν 24χρονο ημεδαπό άντρα, ο οποίος, μαζί με συνεργό του τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται,  έσπασαν τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τσάντα με πορτοφόλι, τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα του κατόχου της.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement