Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ευκαρπία: Επεισόδιο με αντιεμβολιαστή σε κήρυγμα του Μητροπολίτη Βαρνάβα (vid)

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας

Επεισόδιο σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στη Νέα Ευκαρπία.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του αναφέρθηκε στην πανδημία, στους ιερείς που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό καθώς στα οφέλη του εμβολιασμού.

Ωστόσο, η αναφορά του για τα εμβόλια προκάλεσε την αντίδραση ενός ατόμου. «Όπως είπα και εγώ με την ιδιότητά μου ως προέδρου του Γηροκομείου, έπρεπε να κάνω και το εμβόλιο για να προστατέψουμε τους γέροντες αδελφούς μας, που είναι σεβαστά πρόσωπα, και εκεί ακούστηκε ένα άτομο να φωνάζει “αίσχος για τα εμβόλια” κ.ά.» δήλωσε ο Μητροπολίτης στη Voria.gr

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μητροπολίτη, ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. «Κάποιος αντέδρασε, αλλά η Εκκλησία όλους μάς αγαπά και μας δέχεται. “Ησύχασε”, του είπα, “ηρέμησε”».

Σύμφωνα με τον κ. Βαρνάβα, σήμερα το ίδιο άτομο ήταν ξανά στην Εκκλησία, όπου ο ίδιος χοροστάτησε. «Σήμερα ήταν εκεί, ήρεμος, καλός, πρώτος καθόταν, ηρέμησε. Πρέπει να τους ποιμάνουμε όλους», επισήμανε στο ίδιο site.

Όπως έχει τονίζει ο Μητροπολίτης από την αρχή για τα εμβόλια, έχει ξεκάθαρη άποψη και την έχει εκφράσει δημόσια.

Πηγή φωτογραφίας: vimaorthodoxias.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement