Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εκατοντάδες δρομείς στον «Δρόμο Δυτικό»

Συνδιοργανώθηκε από τους δήμους Αμπελοκήπων Μενεμένης, Κορδελιού Ευόσμου και Παύλου Μελά

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων όλων των ηλικιών από τους δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1/10 η μεγάλη αθλητική συνδιοργάνωση “Δρόμος Δυτικός” με αφετηρίες το πρώην Στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” στους Αμπελόκηπους, Πλατεία Ευόσμου και τον παράδρομο της οδού Λαγκαδά.

Προορισμός και των τριών διαδρομών: το πρώην στρατόπεδο “Καρατάσιου”. Αφέτης της διαδρομής από το πρώην Στρατόπεδο “Μέγας Αλέξανδρος” ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Λάζαρος Κυρίζογλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Απόστολο Φουκίδη, τους Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους Πολιτισμού Παύλο Κεσόγλου και Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Αγγελική Σεμερτζίδου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων Γιάννη Χαλκίδη, τους Κοινοτικούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Καραμπέρα και Θωμά Πάντση καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.

Την εκδήλωση απονομής των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι δήμαρχοι Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης και Κορδελιού – Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Διπλώματα συμμετοχής δόθηκαν σε όλους τους δρομείς.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement