Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

‘Ενας …βομβαρδισμένος δρόμος στη Δυτ.θεσσαλονίκη (vid)

Πρόκειται για την οδό Ελαιώνων που συνδέει Μενεμένη – Κορδελιό – Διαβατά και κρύβει κινδύνους για τους οδηγούς

Περισσότερο …βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Ελαιώνων που συνδέει τη Μενεμένη, με το Κορδελιό και φτάνει έως τα Διαβατά, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο δρόμος έχει υποχωρήσει εντελώς και είναι γεμάτος λακούβες, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς τόσο των αυτοκινήτων, όσο και των δικύκλων που χρειάζονται να μετακινηθούν.

Επί της οδού Ελαιώνων στεγάζονται δεκάδες εταιρίες και επιχειρήσεις, ενώ όταν βρέχει είναι ακόμη δυσκολότερη, έως αδύνατη, η προσπάθεια να διασχίσει κάποιος τον συγκεκριμένο δρόμο για να μεταβεί στην εργασία του.

Τα φερτά υλικά συγκεντρώνονται στις λακούβες, ενώ αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι που παθαίνουν λάστιχο και μικροατυχήματα κατά τις μετακινήσεις τους.

Τις τελευταίες ώρες οι αρμόδιοι έριξαν χαλίκι στις τρύπες του δρόμου, ωστόσο με μία βροχή θα μετατοπιστούν εκ νέου.

Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων, η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένη. Ο σηματοδότης που υπάρχει στη διάβαση του τρένου στο ύψος των φυλακών Διαβατών δεν λειτουργεί σωστά, υπάρχουν λόφοι με σκουπίδια, λακούβες παντού, και τριγύρω εταιρείες με οδηγούς που εργάζονται και μετακινούνται σε αυτές τις συνθήκες στη Βιομηχανική Περιοχή.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement