Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Κ.Μητσοτάκης: Η Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2024 θα έχει και Μετρό και αρχαία

Τι είπε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ

Στο Μετρό, το Flyover, το νέο αντικαρκινικό νοσοκομείο στον δήμο Παύλου Μελά και το γήπεδο του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη σημερινή του παρουσία στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Ωραιόκαστρο και τα Κουφάλια του δήμου Χαλκηδόνος όπου αναφέρθηκε στο Μετρό.

«Θυμάστε την κουβέντα που γινόταν για το Μετρό. Το 2019 παραλάβαμε μια τραγική κατάσταση. Είχα την ευκαιρία πριν από ένα μήνα, μπήκα στο Μετρό, έκανα όλη τη διαδρομή και η Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2024 θα έχει και Μετρό και αρχαία», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα έργα της πόλης. «Μαζί με τα σημαντικά άλλα έργα υποδομής τα οποία γίνονται, από το Flyover μέχρι τα καινούργια νοσοκομεία, το καινούργιο αντικαρκινικό νοσοκομείο.

»Εμείς, αυτό το οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε, είναι ότι εδώ, η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο το οποίο θα αντικαταστήσει το «Θεαγένειο», ώστε να έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ποιότητα θεραπείας για αυτήν την αρρώστια, η οποία λίγο πολύ έχει χτυπήσει κάθε ελληνικό σπίτι», πρόσθεσε.

Ειδικότερα για το γήπεδο του ΠΑΟΚ ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι πολεοδομικά το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. «Εμείς κάναμε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο εδώ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και αυτή ένα -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου», τόνισε.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement