Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

«Καίνε» τα νοικοκυριά στη δυτική Θεσσαλονίκη οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος

Αδυναμία των καταναλωτών να αποπληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς

Φωτιά και λάβρα είναι οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που παρέλαβαν χιλιάδες νοικοκυριά στη Δυτική Θεσσαλονίκη με την πλειονότητα αυτών να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποπληρωμή τους.

Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας μετακυλίστηκαν εδώ και καιρό στους καταναλωτές που βλέπουν αποσβολωμένοι τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που κανονικά θα αντιστοιχούσε σε επαύλη άνω των 500 τετραγωνικών μέτρων κι όχι στα διαμερίσματα των λίγων τετραγωνικών που διαβιούν.

Πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης ανέφεραν στο Ditika.gr πως καλούνται να πληρώσουν τους “φουσκωμένους λογαριασμούς” ενώ το εισόδημα τους είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

«Μένω με την μητέρα μου, η οποία είναι συνταξιούχος και εγώ είμαι επιπλοποιός με έναν μισθό περίπου στα 650 ευρώ. Όταν εμένα μου έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας 339,27, πως θα αντέξω να πληρώσω τους άλλους λογαριασμούς; Όταν εγώ δεν μπορώ να ταϊσω την μάνα μου και τον ευατό μου;» ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Οι καταναλωτές ασκούν δριμεία κριτική στις εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για τα υπέρογκα ποσά που τους ζητούν να πληρώσουν ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ήδη έχουν σπεύσει να επικοινωνήσουν με αυτές προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονα τους αλλά και να ζητήσουν εξηγήσεις για το πως αυξήθηκαν τόσο πολύ οι λογαρισμοί.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement