Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Καλός καιρός και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς Κελσίου

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 5-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στο Ιόνιο και στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 32, στην Ήπειρο από 13 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 13 έως 31-32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 29 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 και 34 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement