Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Λίγα σύννεφα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Η πρόγνωση του καιρού

Τοπικές βροχές στα δυτικά. Λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στη Δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στη Δυτική Στερεά και στην Ήπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενώ βροχών στα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 23, στην Ήπειρο από 11 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 26-27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25-27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 25 και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 24-26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί με ίδιες εντάσεις και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί επίσης με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement