Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Με click away άνοιξαν τα καταστήματα – Περιορισμένη η κίνηση στη δυτική Θεσσαλονίκη (φωτο)

Στην κεντρική αγορά του Ευόσμου, η κίνηση στα καταστήματα ήταν το πρωί περιορισμένη

Άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους τα καταστήματα λιανικού εμπορίου με τη μέθοδο του click away στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στην κεντρική αγορά του Ευόσμου, η κίνηση ήταν το πρωί περιορισμένη. Λίγα άτομα περίμεναν έξω από την πόρτα, έχοντας πρώτα παραγγείλει και κλείσει το ραντεβού τους για να κάνουν τις αγορές τους.

Οι έμποροι από τις προηγούμενες ημέρες είχαν αλλάξει τις βιτρίνες των καταστημάτων τους και είχαν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας.

«Να μας ανοίξουν κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και ζητάμε να μην μας ξανά κλείσουν», δήλωσε στο ditika.gr  η Μαρία Μητσάκη.

«Δε θέλουμε εμείς και ο κόσμος να ξανά κλείσουμε, τηρούμε όλα μέτρα προστασίας και όλα αυτά που μας έχουν πει οι ειδικοί. Τις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο ο κόσμος θα ψωνίσει» ανέφερε η Έλενα Διβάνη μιλώντας στο ditika.gr.

 Η πλειοψηφία των καταναλωτών φοράει μάσκες και κρατάει αποστάσεις ασφαλείας.

Μήνυμα προς τους δημότες να στηρίξουν την τοπική αγορά έστειλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός. «Σήμερα που ανοίγει ξανά η αγορά, στηρίζουμε τα καταστήματα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και δίνουμε ξανά ζωή στην πόλη μας. Επιλέγουμε τα μαγαζιά του τόπου μας για τις αγορές μας και στηρίζουμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας και όσους εργάζονται σε αυτά. Οι αγορές στην τοπική αγορά γίνονται γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία και με ασφάλεια και κερδίζουμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement