Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Οι προβλέψεις των bookmakers για τους έξι δήμους της Θεσσαλονίκης που εκλέγουν δήμαρχο την Κυριακή

Τι δείχνουν οι στοιχηματικές

Αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Στέλιο Αγγελούδη στο δήμο Θεσσαλονίκης δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες, ενώ στους υπόλοιπους πέντε δήμους της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης οι αναμετρήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες. 

Συγκεκριμένα:

– Στο δήμο Θεσσαλονίκης η επικράτηση του Στέλιου Αγγελούδη έχει απόδοση μόλις 1,15, ενώ αυτή του Κωνσταντίνου Ζέρβα 4,75. Υπενθυμίζεται ότι οι αποδόσεις πριν από την πρώτη Κυριακή ήταν: για τον Αγγελούδη 2,30 αρχικά και 1,70 το περασμένο Σάββατο και για τον Ζέρβα 1,55 αρχικά και 1,90 πριν από μία εβδομάδα.

– Στο δήμο Καλαμαριάς η Χρύσα Αράπογλου εμφανίζεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς τυχόν επικράτησή της έχει απόδοση 1,40, ενώ επικράτηση του Γιάννη Δαρδαμανέλη δίνει απόδοση 2,70.

– Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μικρό προβάδισμα δίνουν οι bookmakers στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη με απόδοση 1,45, ενώ η απόδοση για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό είναι 2,55.

– Στο δήμο Παύλου Μελά, μικρό προβάδισμα εμφανίζεται να έχει ο Δημήτρης Ασλανίδης με απόδοση 1,45, ενώ η απόδοση για τον Δεμουρτζίδη είναι 2,55.

– Στο δήμο Θερμαϊκού, ο Γιώργος Τσαμασλής έχει κι αυτός ένα μικρό προβάδισμα, καθώς τυχόν επικράτησή του έχει απόδοση 1,55, ενώ ενδεχόμενη νίκη του Θεόδωρου Τζέκου δίνει 2,30.

– Η πλέον αμφίρροπη αναμέτρηση, σύμφωνα με τους bookmakers εμφανίζεται στο δήμο Δέλτα όπου αναμετρώνται ο Ιορδάνης Δημητριάδης με απόδοση 1,80 και η Γερακίνα Μπισμπινά με απόδοση 1,90.

Πηγή: makthes.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement