Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Πέθανε από κορωνοϊό ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά Γ. Προκοπίδης- Συλλυπητήρια από αυτοδιοικητικούς

Ο Γιώργος Προκοπίδης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Γιώργος Προκοπίδης, σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Λαγκαδά αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Γιώργος Προκοπίδης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Τον θάνατο του Γιώργου Προκοπίδη γνωστοποίησε ο δήμαρχος Λαγκαδά με ανάρτηση στη σελίδα του δήμου στο Facebook.

«Με λύπη ανακοινώνω το θάνατο του φίλου και συνεργάτη Αντιδημάρχου, Γιώργου Προκοπίδη, ο οποίος κατέληξε σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, 2021, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου , λόγω COVID – 19. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια , καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης. Η προσφορά του στο Δήμο Λαγκαδά θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας. Καλό Παράδεισο φίλε Γιώργο», ανέφερε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. «Σήμερα, η Θεσσαλονίκη θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου αυτοδιοικητικού στελέχους, του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά, Γιώργου Προκοπίδη. Ο Γιώργος Προκοπίδης έχασε, δυστυχώς, τη μάχη με τον κορωνοϊό, με τον ύπουλο αυτό εχθρό που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη και που χτυπάει ανελέητα χωρίς να κάνει διακρίσεις. Ο Γιώργος θα παραμείνει στη μνήμη μας ζωντανός ως ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, αλλά και ως ένας εργατικός και αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καθώς και στη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά. Καλό παράδεισο κάλε μας φίλε», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Στον θάνατο του Γιώργου Προκοπίδη αναφέρθηκε σε ανάρτησή του και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης.

«Είχες τόσα πολλά όνειρα και όμορφες σκέψεις για τον Δήμο Λαγκαδά και το αγαπημένο μας χωριό την Αρετή και δυστυχώς δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα στη σειρά… Καλό παράδεισο φίλε μου Γιώργο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement