Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Μήνυμα Αλεξανδρίδη: «Συγκρίνετε και κρίνετε στις 8 του Οκτώβρη»

Published

on

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ηχηρό μήνυμα για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου έδωσαν πολλές εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας, που βρέθηκαν στην τελετή αγιασμού και εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής», στο Ελευθέριο Κορδελιό.

«Θα δώσουμε μάχες, όπου χρειαστεί, για να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας. Σας καλώ να συγκρίνετε αυτούς που διοικούν σήμερα το δήμο μας, με αυτούς που θα τον διοικήσουν αύριο και να κρίνετε στις 8 του Οκτώβρη. Εμείς δεν φοβόμαστε καμία σύγκριση. Άλλους πρέπει να κυριεύει ο φόβος, αφού θα αποδειχθεί ότι είναι λίγοι», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Αναφερόμενος στη δυσοσμία που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του Κορδελιού, δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς θα τοποθετηθούν μετρητές ρύπανσης της ατμόσφαιρας, οι οποίοι σε real time θα δίνουν στοιχεία, τα οποία θα μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή οι πολίτες.

«Φτάνουν πια οι ρυπογόνες και επικίνδυνες επενδύσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη. Αυτός είναι ο τόπος μας, οι ζωές μας και δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης από το Κορδελιό όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι το Κορδελιό έχει σειρά προβλημάτων αναφορικά με τα σχολεία, τα πάρκα, τις παιδικές χαρές, τα γήπεδα και γενικότερα τους αθλητικούς χώρους.

«Η παρουσία σας εδώ είναι συγκινητική και στέλνει μήνυμα ελπίδας για τον τόπο μας. Δείχνει, παράλληλα, ότι αγωνιάτε και δεν συμφωνείτε με αυτά που γίνονται στο δήμο μας. Εδώ και τέσσερα χρόνια το Κορδελιό έμεινε πίσω, όπως έμεινε και ολόκληρος ο δήμος μας. Εμείς θα αναδείξουμε αυτά τα προβλήματα και θα βρούμε λύσεις», τόνισε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Σημείωσε ακόμα ότι το Κορδελιό έχει 2-3 κεντρικούς δρόμους, στους οποίους οποιαδήποτε ανάπλαση έγινε τον… προηγούμενο αιώνα, ενώ σε όλα τα στενά και τις γειτονιές είναι μεγάλο το πρόβλημα της ανασφάλειας εξαιτίας του ανεπαρκέστατου φωτισμού.

«Έτσι θα προχωρήσει ο δήμος μας; Αυτόν τον αιώνα δεν θα γίνει καμία ανάπλαση στους κεντρικούς δρόμους; Θα συνεχίσουν οι δρόμοι στις γειτονιές να είναι βρώμικοι και να μην υπάρχουν καθόλου κάδοι ανακύκλωσης; Εμείς θα δώσουμε στο Κορδελιό αυτά που αξίζει. Η διοίκηση πήρε την παρέλαση από εδώ. Δεν μπορούμε να τιμήσουμε τους νεκρούς ήρωες και να καμαρώνουμε τα παιδιά μας που παρελαύνουν», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

Παράλληλα, έκανε αναφορά και στην κεραμοποιία «Φιλίππου», τονίζοντας ότι θα την αναδείξει προς όφελος των δημοτών. Επίσης, σημείωσε ότι από τις πρώτες ημέρες διοίκησής του θα ανοίξει το κλειστό πάρκινγκ στο Κορδελιό, το οποίο «η σημερινή διοίκηση το παρέλαβε από τις προηγούμενες διοικήσεις (σ.σ. είχε κατασκευαστεί επί Στάθη Καϊτετζίδη), αλλά ούτε να το λειτουργήσει δεν μπόρεσε!».

Αναφέρθηκε ακόμη στα προβλήματα της Ε΄ Συνοικίας, όπου οι κάτοικοι δεν μπορούν να χτίσουν ούτε τα σπίτια τους, καθώς και στα προβλήματα που έχουν οι άλλες συνοικίες της περιοχής.

Είπε επίσης ότι είναι υπερήφανος, γιατί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» βρίσκεται η «αφρόκρεμα» του δήμου, άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον τόπο αλλά και νέα άτομα που αποτελούν το μέλλον του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

«Στηρίξτε τους, για να δώσουμε εφόδια στα παιδιά μας, να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα. Για να έχουμε περισσότερους παιδικούς σταθμούς. Για να έχουμε περισσότερα ΚΑΠΗ, αφού αυτή η διοίκηση δεν μπορεί ούτε στην τρίτη ηλικία να αποδώσει τιμή. Την επόμενη μέρα θα μας δείτε ξανά στους δρόμους. Για να ξαναβάλουμε το δήμο μας στο γίγνεσθαι της πόλης μας, στο χάρτη της Κεντρικής Μακεδονίας. Στις 8 Οκτωβρίου αλλάζει η διοίκηση του δήμου, αλλάζει η ιστορία του τόπου μας, αλλάζει το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement