Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Υποψήφια με την παράταξη Δεμουρτζίδη η κόρη του αείμνηστου δημάρχου Χρήστου Τσακίρη

Published

on

Η ανάρτηση του δημάρχου Παύλου Μελά για την υποψηφιότητα της

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Ευ Πολις” του δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη θα είναι η Σμαρώ Τσακίρη.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της έκανε στα σοσιαλ μίντια ο ίδιος ο κ. Δεμουρτζίδης. Η Σμαρώ Τσακίρη είναι η κόρη του αείμνηστου Χρήστου Τσακίρη, του εμβληματικού Δημάρχου Σταυρούπολης την περίοδο 1979 – 1990.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Παύλου Μελά:

Μένουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι στη λαϊκή εντολή που μας δώσατε το 2014 και το 2019 και δουλεύουμε καθημερινά, με χειροπιαστές πράξεις και αποτελέσματα για να κάνουμε τη ζωή στην πόλη μας πιο φωτεινή.

Παράλληλα, ανοίγουμε στην “Ευ Πολις”, ένα νέο κύκλο με ανθρώπους που μπορούν να δυναμώσουν την αυτοδιοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά και να διεκδικήσουμε μαζί, την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση καλωσορίζουμε στη Δημοτική μας Παράταξη, την Σμαρώ Τσακίρη, που είναι πανέτοιμη να υπηρετήσει την πόλη μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που φέρουμε όλοι για να αλλάξουμε τον Δήμο μας μόνο προς το καλύτερο.

Η Σμαρώ Τσακίρη είναι κόρη του αείμνηστου Χρήστου Τσακίρη, του εμβληματικού Δημάρχου Σταυρούπολης που την περίοδο 1979 – 1990, με αφοσίωση, αγωνιστικό ήθος, συνεχείς διεκδικήσεις, πυγμή, σκληρή δουλειά, σχέδιο, λύσεις στα προβλήματα, συνέπεια λόγων και πράξεων βελτίωσε εντυπωσιακά την καθημερινότητα, σε μια πόλη που δεν είχε ούτε τις στοιχειώδεις υποδομές και ταυτόχρονα έδωσε αστική ταυτότητα στην Σταυρούπολη.\

Για τη Σμαρώ, ο Χρήστος Τσακίρης ήταν ένας τρυφερός πατέρας και καλός φίλος για τα παιδιά του, ένας δοτικός Δήμαρχος για την πόλη, με αναπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη αγάπη στον πολιτισμό, φροντίδα για την κατασκευή νέων σχολικών υποδομών στη Σταυρούπολη και δημιουργία ισχυρών τοποσήμων για τη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Η Σμαρώ Τσακίρη του Χρήστου και της Βασιλείας, γεννήθηκε το 1967 στη Σταυρούπολη και μαζί με τα αδέρφια της Σπύρο και Στέλιο μεγάλωσαν στις γειτονιές της πόλης που μεταμόρφωσε και έβγαλε στον ήλιο ο πατέρας τους με το δωδεκαετές έργο του.

Η Σμαρώ απέκτησε με τον Δημήτρη Χρυσοστόμου, την Βασιλεία, Μηχανικό Χωροταξίας και Ανάπτυξης και την Μαρία που σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Ν.Ο.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων εργάστηκε σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, σε εργοστάσιο παραγωγής χρωμάτων και σε κατασκευαστική εταιρεία.
Από το 2000 προσλαμβάνεται με εξετάσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αρχικά στο Γ΄ Σώμα Στρατού ως επιτελής με αντικείμενο την παρακολούθηση ακινήτων του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) και την παρακολούθηση ηλεκτρικής ενέργειας και ύδατος και στη συνέχεια στο 308 ΠΕΒ / Διεύθυνση Διοικητικής Μέριμνας / 4ο Επιτελικό Γραφείο, στο ίδιο αντικείμενο και με επιπλέον καθήκοντα τη Διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Εκ της θέσεώς της, κυρίως όμως λόγω της αγάπης για τον τόπο μας, προσέφερε την εμπειρία και τις γνώσεις της, στη Δημοτική Αρχή για τις υποθέσεις των πρώην στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου.

Κυρίες και κύριοι,
Δεν υποσχεθήκαμε ποτέ ότι θα μετατρέψουμε τον Δήμο Παύλου Μελά σε «νησίδα ευημερίας» και δεν μιλήσαμε για μαγικές λύσεις.
Είμαστε όμως βέβαιοι ότι με την προσθήκη ικανών συμπολιτών μας στα κοινά του Δήμου Παύλου Μελά, θα συνεχίσουμε ως Δημοτική Αρχή, με αποφασιστικότητα και αξιοπιστία, το έργο που ξεκινήσαμε πριν από 8 έτη για να καλυτερέψουν οι συνθήκες ζωής του λαού που ζει και εργάζεται στον τόπο μας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement