Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Πολιτισμός

Δύο θεατρικές παραστάσεις στο 5ο Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων Κορδελιού – Ευόσμου

Ξεκινά η δεύτερη εβδομάδα των εκδηλώσεων. Δείτε το πρόγραμμα

Η δεύτερη εβδομάδα του 5ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων, που οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, προσφέροντας δωρεάν ποιοτικές εναλλακτικές προτάσεις, ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους δημότες που παραμένουν στην πόλη, συνεχίζεται με δύο θεατρικές παραστάσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 12/7/2021 στις 21:00 μ.μ

►6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Θεατρική παράσταση από τη θεατρική εφηβική ομάδα «ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ» με τίτλο «Ένα παγκάκι διηγείται»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η θεατρική κωμωδία «Ένα παγκάκι διηγείται» παρουσιάζει καθημερινές ιστορίες τρέλας που διαδραματίζονται σε ένα παγκάκι σε κάποια γειτονιά. Μπορεί και στη δικιά σας.

►ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Παιδική Θεατρική Παράσταση από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος με τίτλο «Το μαγικό ταξίδι της Κοκκινοσκουφίτσας»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πρόκειται για ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασσικό παραμύθι. Οι δύο βασικοί ήρωες, ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται λίγο καιρό μετά από όσα συνέβησαν στο σπίτι της γιαγιάς και καλούνται να συνεργαστούν προκειμένου να δώσουν συγχώρεση στον Λύκο όλα τα ζώα του δάσους. Σε αυτό το ταξίδι βοηθοί είναι τα παιδιά-θεατές, τα οποία θα συμμετέχουν ενεργά στην δράση με διαδραστικό τρόπο και μουσική προσέγγιση.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από το Υπουργείο Πολιτισμού μέτρων προστασίας και προφύλαξης κατά της πανδημίας covid 19.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement