Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Πρόσληψη σεκιούριτι λόγω κλοπών σχεδιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορδελιού – Ευόσμου

Η ιδέα βρίσκεται σε διαβούλευση ώστε να προστατευτούν καταστήματα και περιουσίες.

Την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, προκειμένου να προστατευτούν τα καταστήματα και περιουσίες από τις κλοπές και τις διαρρήξεις που σημειώνονται κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, εξετάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορδελιού – Ευόσμου.

Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τον περιορισμό κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ και την απουσία του κόσμου από τους δρόμους, με αποτέλεσμα να καταγράφονται περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών, αρκετά από τα οποία, ωστόσο, δεν καταγγέλλονται στις αστυνομικές αρχές.

Και για το λόγο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους καταστηματάρχες του δήμου να ενημερώνουν την ΕΛΑΣ για όλα τα συμβάντα, ακόμη και γι αυτά με πολύ μικρές υλικές ζημιές ή φθορές σε τζαμαρίες.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού – Ευόσμου Τάσο Τσιλλιγγιρίδη, ένα 60% των περιστατικών που αφορούν κλοπές και διαρρήξεις σε Ι.Χ. αυτοκίνητα ή καταστήματα δεν καταγγέλλεται στις αρχές, ενώ παράλληλα καλούνται οι επιχειρηματίες να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διαβούλευση η ιδέα να προσληφθεί ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι για τα μαγαζιά του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το κόστος θα το επωμιστεί ο Εμπορικός Σύλλογος και θα πληρώνεται από τα μέλη του.

Δείτε φωτό που παραχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κορδελιού – Ευόσμου:

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement