Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Δέλτα

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νερού στη Χαλάστρα – Την παρουσίαση ανέλαβε η Ελένη Πετρουλάκη με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νερού της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Δέλτα που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Ελένη Πετρουλάκη με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ για το νερό που ετοίμασε η ΔΕΥΑΔΔ, έκθεση φωτογραφίας και αρκετά ακόμα events. Ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, τόνισε ότι «η ΔΕΥΑ του Δήμου Δέλτα είναι ένα πρότυπο λειτουργίας», ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία του νερού για την περιοχή του Δέλτα που διαθέτει μεγάλες αγροτικές καλλιέργειες.

Το μήνυμα του προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ, Σπύρου Σταματάκη:

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος, Σπύρος Σταματάκης, ζήτησε συγνώμη από τους δημότες της Χαλάστρας και των λοιπών περιοχών, όπου τα εν εξελίξει έργα, έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά τους. «Η ΔΕΥΑΔΔ έχει μπει σε μια νέα εποχή, την ψηφιακή και αυτό σημαίνει δικαιοσύνη. Σημαίνει ότι γίνεται αποτελεσματικότερα και ουσιαστικότερα η διαχείριση του πολύτιμου πόρου. Επίσης, η νέα εποχή της ΔΕΥΑΔΔ σημαίνει περισσότερα έργα υποδομής που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας σε όλες τις κοινότητες».

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες και μοιράστηκαν τα διάφορα δώρα στους συμμετέχοντες, στους διαγωνισμούς του 2ου Φεστιβάλ.

Πηγή εικόνας: Δήμος Δέλτα

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement