Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέιχ Σου και δάση της Θεσσαλονίκης για Δευτέρα και Τρίτη

Απαγόρευση πεζών και τροχοφόρων

Παρατείνεται για άλλες δύο ημέρες, Δευτέρα και Τρίτη, η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων στο Σέιχ Σου και στις δασικές εκτάσεις της Θεσσαλονίκης.

Σχετική πρόταση κατέθεσε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στην είσοδο για το Φιλίππειο.

Η ανάρτηση του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών:

Απαγορεύεται από το πρωί σήμερα η πρόσβαση στο Σέιχ Σου εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και των ισχυρών ανέμων.

Εδώ στην είσοδο για το Φιλίππειο στον κόμβο Επταπυργίου με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τον αντιδήμαρχο Χάρης Αηδονόπουλος τους άνδρες και τις γυναίκες της Τροχαίας, τις εθελόντριες και τους εθελοντές της «δικής» μας ΕΔΟΜΑΚ.

Κατόπιν πρότασής μου στον περιφερειάρχη, σε συνεννόηση και με την διευθύντρια Τροχαίας Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου παρατείνεται η διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων για δύο ακόμη 24ωρα, δηλαδή για αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη. Συντονιζόμαστε και προσέχουμε για να έχουμε, αφού για πρώτη φορά η επικινδυνότητα στην περιοχή μας πέρασε στο επίπεδο 4. Διαφυλάττουμε με αυξημένες περιπολίες εθελοντών, δασαρχείου και Πυροσβεστικής ως κόρη οφθαλμού τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της Θεσσαλονίκης και φυσικά, ως υπεύθυνοι πολίτες, ενημερώνουμε αν δούμε κάποια ασυνήθιστη ή ύποπτη κίνηση. Τέλος να ευχηθώ καλή δύναμη στους ανθρώπους της Πυροσβεστικής και των εθελοντικών ομάδων στη Ρόδο και καλό κουράγιο σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και ξένους. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί με όσους δοκιμάζονται από τον πύρινο εφιάλτη.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement