Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Αστικό λεωφορείο παρέσυρε μηχανάκι και αυτοκίνητα στη Μοναστηρίου – Μία γυναίκα νεκρή

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, μπροστά από τον ΟΣΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός αστικού λεωφορείου φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας πάνω σε οχήματα.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, μια γυναίκα που οδηγούσε δίκυκλο παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας, μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά τρεις οδηγοί, ένας του λεωφορείου, ένας άντρας από διερχόμενο ΙΧ και ένας οδηγός ταξί. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η οδός Μοναστηρίου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με πρόθεση να στρίψει στη Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς δυτικά, όταν φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε όπως προαναφέρθηκε πάνω σε μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ένα ταξί και ένα ακόμη αυτοκίνητο, παρασύροντας θανάσιμα τη γυναίκα οδηγό του δικυκλου και τραυματίζοντας τους δύο άλλους οδηγούς.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί χτύπησε κάποιον πεζό. Σύμφωνα με πληροφορίες η οδηγός του δικύκλου είναι 40 ετών ενώ αρχικά υπήρχε αναφορά για συνεπιβάτιδα στην ΕΛ.ΑΣ. Επίσημα η 40χρονη, πλέον, είναι δηλωμένη ως η οδηγός του δικυκλου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement