Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο

Ο 43χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες θα φανεί τι τον οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις του

Μητέρα ενός κοριτσιού, μόλις 3,5 ετών, ήταν η 40χρονη που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν το μοιραίο αστικό λεωφορείο της γραμμής 23, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη και παρέσυρε οχήματα.

Η 40χρονη γυναίκα μόλις είχε φύγει από την εργασία της και επέστρεφε με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της στο σπίτι της, όταν ξαφνικά είδε το βαρύ όχημα να έρχεται κατά πάνω της και δε πρόλαβε να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι το θύμα του σοκαριστικού δυστυχήματος φορούσε κράνος, ωστόσο οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας που έφτασαν ύστερα από λίγη ώρα στο σημείο του δυστυχήματος και είδαν τη μοτοσικλέτα στην άσφαλτο, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι η 40χρονη πέθανε με αυτόν τον τρόπο και ξέσπασαν σε κλάματα.

«Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία… Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε… Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά», ανέφερε συνάδελφός της.

Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία….

Αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού δυστυχήματος δήλωσαν ότι είδαν το λεωφορείο να μπαίνει ανάποδα στην οδό Μοναστηρίου και τον οδηγό να έχει γείρει πάνω στο τιμόνι, πριν πατήσει με τις ρόδες του την άτυχη 40χρονη που οδηγούσε την ηλεκτρική μοτοσικλέτα και πριν χτυπήσει με το βαρύ όχημα το ταξί και το Ι.Χ. που βρίσκονταν στο φανάρι.

«Ο οδηγός ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι όταν μπήκαμε μέσα στο λεωφορείο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που έτρεξε να βοηθήσει τον οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με πρόθεση να στρίψει στη Μοναστηρίου, στο ρεύμα προς δυτικά, όταν φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε όπως προαναφέρθηκε πάνω σε μία ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ένα ταξί και ένα ακόμη αυτοκίνητο, παρασύροντας θανάσιμα τη γυναίκα οδηγό του δικυκλου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά δύο οδηγοί, ένας άντρας από διερχόμενο ΙΧ και ένας οδηγός ταξί.

Στη συνέχεια το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ότι εκεί χτύπησε κάποιον πεζό.

Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε έλλειψη συναίσθησης, δηλαδή ότι αισθάνθηκε να χάνει τις αισθήσεις του την ώρα που οδηγούσε. Ο 43χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων από τις οποίες θα φανεί τι τον οδήγησε να χάσει τις αισθήσεις του και να προκαλέσει το δυστύχημα.

Πηγή: protothema.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement