Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

‘Εως 15/12 η δημοπρασία για τα Ολυμπιακά μετάλλια και τις δάδες του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Πού θα δοθούν τα χρήματα των δημοπρασιών

Μέχρι και τις Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δημοπρασία των μεταλλίων και των αντικειμένων που κατείχε ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαίδης.

Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ήταν να βγουν σε δημοπρασία, για καλό σκοπό, τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008) αλλά και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος.

Η δημοπρασία γίνεται εδώ:

Η τιμή εκκίνησης για κάθε Ολυμπιακό μετάλλιο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είναι 50.000 ευρώ, για τη δάδα που κράτησε ως πρώτος λαμπαδηδρόμος το 2008 η τιμή εκκίνησης είναι 3.000 ευρώ και για τις άλλες δυο δάδες, από 2.000 ευρώ.

Όσοι θέλουν να προσφέρουν χρήματα στον σκοπό του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, μπορούν από σήμερα έως την άλλη Δευτέρα μπορούν να μπουν εδώ: www.alexandrosnikolaidis.com/gianasotheienapaidi.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις αντίστοιχες οικογένειες:

-ΛΑΜΨΗ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “Η ΛΑΜΨΗ”

-ΦΛΟΓΑ – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr

-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

-Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” & στις Οικογένειες των 2 θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα”

-ΆΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης ΝέωνARSIS – Youth Support Center, Thessaloniki / ΑΡΣΙΣ Κέντρο Υποστήριξης Νέων

-Γιατροί Χωρίς Σύνορα Médecins Sans Frontières / MSF

-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement