Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εργασίες κοπής πρασίνου το Σαββατοκύριακο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Τα σημεία που θα γίνονται εργασίες

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 6 Μαΐου και την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης ως εξής:

– Δεξιά της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 (κόμβος Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023.

– Επί της κεντρικής νησίδας της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 22+600 ( κόμβος Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”), με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement