Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Εξαφάνιση 47χρονης στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Επί ποδός βρίσκονται οι αρχές στη Θεσσαλονίκη λόγω της εξαφάνισης μιας 47χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 22/02/2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η κ. Γκεργκάνα Κλεστάκοβα, 47 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Γκεργκάνα Κλεστάκοβα στις 25/2/2021 και δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ενήλικης κατόπιν αιτήματος του συζύγου της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Γκεργκάνα Κλεστάκοβα έχει ύψος 1.54 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε κίτρινο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρο μπουφάν, καθώς και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την 47χρονη, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement