Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Μαύρες σημαίες στη λαϊκή αγορά της Άνω Ηλιούπολης (φωτο)

λαϊκή αγορά μαύρη σημαία

Οι εργαζόμενοι στη λαϊκή αγορά υποδέχονται σήμερα τους καταναλωτές με μαύρες σημαίες – Οι λόγοι της διαμαρτυρίας

Μαύρες σημαίες αντίκριζαν σήμερα όσοι καταναλωτές επισκέφθηκαν για τα ψώνια τους τη λαϊκή αγορά στην περιοχή της Άνω Ηλιούπολης.

Σε όλους τους πάγκους της λαϊκής οι εργαζόμενοι είχαν τοποθετήσει μαύρες σημαίες, ενώ παράλληλα διένειμαν ενημερωτικό υλικό στους πολίτες, προκειμένου να γνωρίζουν το λόγο διαμαρτυρίας.

Ζητούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείο Ανάπτυξης το οποίο όπως αναφέρουν έχει μια σειρά από παρεμβάσεις στις λαϊκές αγορές, που είναι απαράδεκτες και τις οδηγούν στον αφανισμό.

«Είμαστε αγρότες και όχι επιχειρηματίες, αν δεν στηριχτεί ο πρωτογενής τομέας δεν θα έχει μέλλον. Θέλουν να στείλουν τον κόσμο στις πολυεθνικές και δεν θα κάνουμε πίσω στα αιτήματα μας είναι θέμα επιβίωσης», δήλωσε στα ditika.gr ο Αριστείδης Χατζηπαύλου.

Οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές διαμαρτύρονται για τη στάση της κυβέρνηση απέναντί τους, η οποία, όπως ισχυρίζονται «επιμένει να κάνει, ότι δεν καταλαβαίνει τις βλαπτικές συνέπειες του νομοσχεδίου της».

Αν μέχρι την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη, οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές προειδοποιούν ότι θα κάνουν πιο σκληρή τη στάση τους. Ήδη τα διοικητικά συμβούλια των ομοσπονδιών και των σωματείων έχουν αποφασίσει υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement