Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη δυτική Θεσσαλονίκη

Αυτοδιοικητικές εκλογές Οκτωβρίου

Την ψήφο των πολιτών διεκδικούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι στη δυτική Θεσσαλονίκης είναι:

-Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ελένη Τσιτσιρούδη. Είναι 33 ετών, ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο του Τουρισμού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη και κατοικεί στους Αμπελόκηπους. Είναι απόφοιτος των Τμημάτων Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής (ΑΠΘ), Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης (ΔΙΠΑΕ), κατέχει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Αμπελοκήπων και της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

-Κορδελιού – Ευόσμου: Θανάσης Κοκονάς. Είναι 49 ετών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου.

-Νεάπολης – Συκεών: Αλέξης Γουσόπουλος. Νέος υποψήφιος στη θέση του Χαράλαμπου Βελλή (υποψήφιος δήμαρχος το 2019). Είναι 39 ετών και κατοικεί στις Συκιές. Οικονομολόγος, εργάζεται σε λογιστικό γραφείο και είναι συνδικαλιστής.

Παύλου Μελά: Μάριος Παλάντζας. Είναι 31 χρονών, είναι απόφοιτος των τμημάτων Χωροταξίας και Ανάπτυξης και Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Εργάζεται ως μισθωτός μηχανικός σε κατασκευαστική εταιρεία. Είναι μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών Μακεδονίας (ΣΜΤ) και του αθλητικού σωματείου πολεμικών τεχνών. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Παύλου Μελά και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ωραιοκάστρου: Άγγελος Θεμελής. Ήταν υποψήφιος και το 2019 και πήρε ποσοστό 3,6%. Διετέλεσε μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ταμιακών Υπαλλήλων και της Ομοσπονδίας εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ. Δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement