Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα στον Καρρά – «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη»

Χειροκροτήματα από θαυμαστές του μόλις έφτασε η σορός

Με δάκρυα στα μάτια, λευκά λουλούδια στα χέρια και τους στίχους των τραγουδιών του στα χείλη, χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου από τις 10 το πρωί η σορός του έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Όταν έφτασε το φέρετρο, θαυμαστές και απλοί πολίτες, που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονικη απ’ όλη την Ελλάδα και βρίσκονταν εκεί από τις 8 το πρωί, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν: «Σήκω να μας τραγουδήσεις Βασίλη, είσαι παντού».

Η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έφτασε αγκαλιασμένη στον Ιερό Ναό, με τη σύζυγό του, την κόρη του και τον αδερφό του, τραγικές φιγούρες, να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Η σορός του μεγάλου λαϊκού βάρδου έχει τεθεί από τις 10:00 σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12:30 και θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement