Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο πλευρό μικρών παιδιών του Δ.Παύλου Μελά (φωτό)

Μιχάι και Τζόλης παρέδωσαν στην «Παιδική Ομπρέλα» ηλεκτρονικό εξοπλισμό, υπολογιστές και αναλώσιμα

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μέσω του PAOK Action προχώρησε σε νέα δωρεά, με σκοπό την ενίσχυση και τη βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τα μικρά παιδιά του Δήμου Παύλου Μελά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ενέα Μιχάι και ο Χρήστος Τζόλης βρέθηκαν στην «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά (η οποία έχει έδρα στην Ευκαρπία) και παρέδωσαν στην κοινωνική δομή σημαντικό και απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά και αναλώσιμα υλικά με σκοπό τη βελτίωση των λειτουργικών αναγκών και των υπηρεσιών της δομής.

Τους δύο ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, με τους οποίους ξεναγήθηκαν στους χώρους της δομής.

Τους Μιχάι και Τζόλη περίμεναν πολλοί μικροί φίλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ οι οποίοι προσέφεραν με τη σειρά τους τα δικά τους δώρα στους δύο αθλητές. Από τη μεριά τους οι δύο εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δίστασαν να μοιράσουν πολλά ασπρόμαυρα δώρα, χαμόγελα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί με τα μικρά παιδιά.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement