Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Στην κορυφή του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου αθλητές της «Πυγμής Ευόσμου»

Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους από τον δήμαρχο Κλ.Μανδαλιανό

Την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στον στίβο κατέκτησε ο Σύλλογος «Πυγμή Ευόσμου» και είναι ο πρώτος σύλλογος της Θεσσαλονίκης που πανηγυρίζει αντίστοιχο τίτλο μετά από 15 χρόνια με τους αθλητές και τις αθλήτριες της «Πυγμής» να διακρίνονται και να κατακτούν μετάλλια.

Συγκεκριμένα:
-Ο πρώτος βαλκανιονίκης του δεκάθλου Παρασκευάς Αθανάσιος ήταν πρώτος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δέκαθλο.

-Εντυπωσιακή η ομάδα 4 x100 αγοριών (Κατσαρώνας, Τρεντζιος, Χήτας και Κουλός) η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 43,22 sec, ένα εκατοστό πίσω από την πρώτη θέση.

-Δύο μετάλλια: Αργυρό και Χάλκινο κατέκτησε η ομάδα στα 110 μ. εμπόδια, καταλαμβάνοντας τη 2η και την3η θέση, με τους Τρέντζιο Βαγγέλη (14,71)και Κατσαρώνα Χαράλαμπο (14,87).

-Την 3η θέση στα 5000 μ. κατέλαβε o Κύρτσης Γεώργιος, με επίδοση15.34.39.

-Την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέλαβαν ο άλτης του μήκους Χήτας Χρήστος με επίδοση 6,70 μ. και στα 200 μ. ο Κουλός Δημήτριος, με επίδοση 22.39.

-Τέλος στα 800 μ. Εφήβων συμμετείχε ο αθλητής Μιχάλης Καραγιάννης, στο τριπλούν ο Γεώργιος Γεωργίου και στο άλμα εις μήκος ο Άρης Ζαχαρόπουλος.

“Εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια στον αθλητικό σύλλογο ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ, έναν σύλλογο που έχει αναδειχθεί πρεσβευτής του κλασικού αθλητισμού για ολόκληρη τη δυτική Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας με ήθος και υποδειγματική συνέπεια τα ιδεώδη του Στίβου και του ευ αγωνίζεσθαι. Είμαστε συγκινημένοι όχι μόνο για τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου αλλά κυρίως για το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα για τις νέες και τους νέους του τόπου μας! Συγχαίρουμε τους αθλητές μας, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με την αγωνιστικότητά τους, τη σεμνότητά τους, δουλεύουν σκληρά και επίμονα για να πετύχουν τους στόχους τους. Πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση για το σπουδαίο έργο της, στους προπονητές και σε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό των αθλητών. Είμαστε περήφανοι για όλους σας!” επισήμανε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement