Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί νότιοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.

Πιο αναλυτικά:

Για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια τμήματα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ανατολικά και βόρεια τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση μετά το μεσημέρι και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement