Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ι.Καμαρινός: Ζητήσαμε μείωση 20% των δημοτικών τελών και δεν την ψήφισαν

Σκληρή κριτική της δημοτικής παράταξης του Ιωάννη Καμαρινού προς τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

«Ζητήσαμε μείωση 20% των δημοτικών τελών σε όλες τις περιοχές του δήμου μας και δεν την ψήφισαν» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ξεκινάμε από την Αρχή” του Ιωάννη Καμαρινού.

«Η παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου με τον επικεφαλής της Γιάννη Καμαρινό, πρότεινε την μείωση 20% των δημοτικών τελών σε όλες τις περιοχές του δήμου μας» και προσθέτει πως «Δυστυχώς η πρόταση μας δεν έγινε δεκτή όπως και πολλές άλλες που ζητήσαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας για την ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Στην πρόταση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «Η πρόταση της διοίκησης του δήμου που τελικά ψηφίστηκε μειώνει τα Δημοτικά Τέλη σε όλες τις περιοχές του δήμου μόνο κατά 5%, εκτός από τις περιοχές της Ε΄ Συνοικίας, της Διαλογής και της άνωθεν της περιφερειακής οδού, στις οποίες μειώνονται κατά 10%» υποστηρίζει η παράταξη».

Τέλος αναφέρει πως «για ακόμη μία φορά με πράξεις οι διοικούντες απέδειξαν ότι έχουν ένα σκοπό. Μόνο να εισπράττουν. Τα ήθη και τα οράματα που υποσχέθηκαν είναι για κατανάλωση κουτόχορτου».

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement