Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Παύλου Μελά

Μουσική συναυλία με την Κωνσταντίνα Πάλλα τη Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως μικτός με πληρότητα 50%. Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν επίδειξης των απαιτούμενων πιστοποιητικών

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Πολιτισμού προσκαλεί τους πολίτες στη συναυλία με την Κωνσταντίνα Πάλλα, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου , ώρα 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, στη Σταυρούπολη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κωνσταντίνα Πάλλα: Μουσική και τραγούδια από το κλασικό και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο

Η Κωνσταντίνα Πάλλα γεννήθηκε, λέει, με μια κιθάρα στο χέρι. Συνέχισε με μουσικές σπουδές και με μια βαλίτσα καλλιτεχνικά όνειρα. Πιστεύοντας στη σπουδαιότητα των ανθρώπων και της τέχνης, η Κωνσταντίνα προχώρησε σε σημαντικές προσωπικές δουλειές και σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες. Συνεπής στη μουσική, στους συνεργάτες της και στα πιστεύω της, θέλει να μας κάνει συμμέτοχους στα όνειρά της, και να δώσει στην τέχνη το φως που της οφείλουμε.

Συμμετέχουν: Κωνσταντίνα Πάλλα – φωνή, Δημήτρης Βλάχος – μπουζούκι, Τραϊανός Αλμπανούδης – μπάσο

Ο χώρος θα λειτουργήσει ως μικτός με πληρότητα 50%. Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν επίδειξης των απαιτούμενων πιστοποιητικών.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Τμήμα Πολιτισμού

Τηλέφωνα: 2313302835 – 938,

Email: grpol@pavlosmelas.gr

Σημείωση: Η παραπάνω συναυλία αποτελούσε μέρος του προγράμματος “Σεπτέμβριος όπως πολιτισμός”, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement