Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Αθλητικά

Π.Καθάριος: Η «δίψα» του Αγρ. Αστέρα για διάκριση φαίνεται μέσα στο γήπεδο

Οι «πρωταγωνιστές» του αθλητισμού στη Δυτική Θεσσαλονίκη απαντούν σε 5 σύντομες ερωτήσεις του ditika.gr. Είστε έτοιμοι για ένα 5×5 «παιχνίδι» ερωτήσεων – απαντήσεων με τον μέσο του Αγροτικού Αστέρα, Παύλο Καθάριο;

1.Ποιοι είναι οι στόχοι του Αγροτικού Αστέρα τη φετινή χρονιά;

Οι στόχοι του Αγροτικού Αστέρα τη φετινή χρονιά είναι να πρωταγωνιστεί. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο πολλοί καλών παικτών που έχουν δίψα για διάκριση και αυτό νομίζω φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

2.Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σας σημείο ως ομάδα;

Το δυνατό μας σημείο σαν ομάδα θεωρώ πως είναι πως είμαστε μια οικογένεια και έχουμε όλοι ένα κοινό στόχο. Είμαστε ομάδα που θέλει να επιβάλει το ρυθμό της και να δείξει από την αρχή πως θέλει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι.

3.Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς του Αστέρα;

Στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να πω πως τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και στα εντός αλλά και στα εκτός και μας ακολουθούν πιστά…θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς.

4. Ποια είναι τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα και πώς ήρθες στον Αστέρα;

Στον Αγροτικό Αστέρα έχω περάσει τη μισή μου ποδοσφαιρική ζωή, καθώς είμαι γέννημα θρέμα της ομάδας και την ευχαριστώ γιατί χάρη ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Δεν ήταν δύσκολο να ξανά επιστρέψω πίσω γιατί αυτό θα γινόταν αργά η γρήγορα.
Τα όνειρα μου αυτή τη στιγμή σχετίζονται με το χώρο του ποδοσφαίρου και θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι των ακαδημιών και γενικά της προπονητικής. Έχουμε ακόμα καιρό για αυτό…προς το παρόν θέλω απλά να πετύχω μαζί με την ομάδα.

5.Τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα;

Το ποδόσφαιρο για μένα σημαίνει τρόπος ζωής. Από μικρό παιδί με μια μπάλα στα πόδια είμαι. Είναι οξυγόνο προσωπικά για μένα, όσο για τον αθλητισμό θεωρώ πως πρέπει να είναι κομμάτι της ζωής του καθενός, καθώς του προσφέρει πολλά πράγματα κυρίως στον τομέα της υγείας. Καλό θα ήταν όλοι να αθλούμαστε καθημερινά άλλοι περισσότεροι άλλοι λιγότερο.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement