Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Ωραιοκάστρου

Το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου από 1η Σεπτεμβρίου 2025


Το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου, που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2025, ανακοίνωσε με απόφασή του ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης.

Οι Αντιδήμαρχοι

Συγκεκριμένα, ορίζονται ως αντιδήμαρχοι με θητεία έως 31 Αυγούστου 2026 οι:

  • Καρασαββίδης Δημήτριος, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Πολίτη και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου.
  • Δούμπαλας Κυριάκος, κατά τόπον Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (με αρμοδιότητα στην καθημερινότητα του Πολίτη).
  • Παρισόπουλος Γεώργιος, κατά τόπον Αντιδήμαρχος Μυγδονίας (με αρμοδιότητα στην καθημερινότητα του Πολίτη).
  • Ζάπρα Χριστίνα, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού.
  • Δημητριάδου Σοφία, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.
  • Κανταρτζής Ευάγγελος, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Δημοτικής Περιουσίας.
  • Δρόσου Ευαγγελία, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Δια Βίου Μάθησης.
  • Σαραμούρτσης Χρήστος, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης.
  • Χατζηαντωνίου Ευάγγελος, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Δούμπαλας Κυριάκος και Παρισόπουλος Γεώργιος θα είναι άμισθοι.

Οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι

Παράλληλα, ορίζονται οι παρακάτω εντεταλμένοι σύμβουλοι χωρίς αμοιβή, με εξουσιοδότηση υπογραφής και θητεία έως 31 Αυγούστου 2026:

  1. Αλίρη Χριστίνα, στρατηγικού σχεδιασμού και εξωστρέφειας.
  2. Μοσχοβόπουλος Κωνσταντίνος, πολιτικής προστασίας, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και διαχείρισης στόλου οχημάτων.
  3. Τουμπέλης Αστέριος, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  4. Ιωσηφίδης Δαμιανός, αστικής ανάπτυξης και πολεοδομίας.
  5. Χαλκίδης Αναστάσιος, προστασίας του πολίτη.

Αναπληρώσεις και καθήκοντα

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του δημάρχου, τα καθήκοντα αναλαμβάνει κατά σειρά ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Καρασαββίδης, στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και κατόπιν η Αντιδήμαρχος Χριστίνα Ζάπρα.

Για τα καθήκοντα Ληξιάρχου, αναπληρωτής ορίζεται η Αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρόσου και, σε περίπτωση απουσίας της, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κανταρτζής.

Η τέλεση πολιτικών γάμων θα γίνεται εναλλακτικά από όλους τους Αντιδημάρχους, ενώ προβλέπονται και συγκεκριμένες εναλλακτικές αναπληρώσεις αρμοδιοτήτων μεταξύ τους, ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Δημοσίευση

Η απόφαση θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2025.


Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement