Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Δέλτα

ΣΙΝΔΟΣ: Το χρονικό της τραγωδίας – σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Μια τραγωδία που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία εκτυλίχθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όταν ένας 53χρονος άνδρας από την Αλβανία δολοφόνησε την 44χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.

Το Χρονικό της Τραγωδίας

Το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Μαρτίου 2025, το ζευγάρι βρισκόταν στο διαμέρισμά του, όταν ξέσπασε έντονος καβγάς. Ο 53χρονος επιτέθηκε στην 44χρονη σύζυγό του, καταφέροντάς της πολλαπλές μαχαιριές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο μπαλκόνι, ζητώντας βοήθεια, αλλά ο δράστης συνέχισε την επίθεση, αφήνοντάς την νεκρή σε μια λίμνη αίματος.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, με την άτυχη γυναίκα να έχει υποκύψει από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο 53χρονος, μετά την πράξη του, έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματος.

Ανείπωτος Πόνος και Σοκ στην Τοπική Κοινωνία

Οι γείτονες και οι συγγενείς του ζευγαριού είναι συγκλονισμένοι από το φρικτό έγκλημα. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί σημάδια ενδοοικογενειακής βίας, ενώ δεν υπήρχαν προηγούμενες καταγγελίες. Το ζευγάρι είχε δύο κόρες, ηλικίας 21 και 16 ετών, οι οποίες δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας.

Έρευνες σε Εξέλιξη

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαλευκάνει τα αίτια της τραγωδίας. Οι αρχές προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να κατανοήσουν τι οδήγησε τον 53χρονο στην αποτρόπαια πράξη του.

Η τραγωδία στη Σίνδο έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία και έχει αναδείξει για ακόμη μια φορά το σοβαρό πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement