Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Χρ.Σταϊκούρας: Μετρό και Flyover θα αλλάξουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκατοντάδες μικρά και μεγάλα δημόσια έργα σε όλη την επικράτεια, «με στόχο τις σύγχρονες υποδομές και τις ασφαλείς μεταφορές», επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

   «Επουλώνουμε τις “πληγές” από τις θεομηνίες και προχωράμε με την υλοποίηση όλων των μικρών και μεγάλων έργων που έχουμε σχεδιάσει. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τις κοινωνίας και παρεμβαίνουμε άμεσα προκειμένου να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών. Αλλάζουμε την εικόνα της χώρας μας. Έχουμε την ισχυρή βούληση να τα τρέξουμε με καλούς ρυθμούς, με ποιότητα και αποδοτικότητα, ώστε σε τέσσερα χρόνια, να μπορούμε τεκμηριωμένα να ισχυριζόμαστε ότι η χώρα μας ενισχύει τη θέση της ως θετικό παράδειγμα, ως «παίκτης» θετικής μνημόνευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ειδικότερα, ο κ.Σταϊκούρας αναφέρθηκε στην εξέλιξη των δημοσίων έργων ανά την επικράτεια.

‘Οπως τόνισε, εξέχουσα θέση έχει το Μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο 2024, ενώ πρόσφατα υπογράφηκε η σύμβαση λειτουργίας και συντήρησης του  έργου. Mαζί με την Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης (Flyover), της οποίας η κατασκευή πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης. 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement