Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Σε ετοιμότητα οι Δήμοι της Δ.Θεσσαλονίκης για την κακοκαιρία «Μήδεια»

Επί ποδός οι υπηρεσίες των Δήμων και της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας λόγω επιδείνωσης του καιρού

Σε ετοιμότητα βρίσκονται τόσο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και οι Δήμοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία «Μήδεια».

Στην Περιφέρεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και παρουσία όλων των αντιπεριφερειαρχών προκειμένου όλοι να βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και προετοιμασία για να αντιμετωπιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σήμερα, Παρασκευή, θα κυριαρχούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ από το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου, αναμένεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια καθώς η «Μήδεια» καταφτάνει με άγριες διαθέσεις.

Οι Δήμοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία, ενώ ενημερώνουν τους πολίτες για τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν μέσα στις επόμενες ώρες λόγω του χιονιά και του παγετού.

Οι αντιδημαρχίες Καθαριότητας αλλά και Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή, ενώ σε όλους τους Δήμους υπάρχει διαθεσιμότητα και επάρκεια σε αλάτι για ενδεχόμενο χιονοπτώσεων μέσα στην πόλη.

Παράλληλα ενημερώνουν πως οι πολίτες πρέπει κατά τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες εφόσον κινούνται με αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement