Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Επικαιρότητα

Συνελήφθη 38χρονος για βιασμούς τριών γυναικών στη Θεσσαλονίκη – Προσποιούνταν τον αστυνομικό

Ο δράστης προσέγγισε τρεις γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό

Στη σύλληψη ενός 38χρονου άντρα έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών για βιασμό γυναικών και ληστείες σε βάρος τους προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελίες και στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου 2021, προσέγγισε τρεις γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφού τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, οπότε και προχώρησε, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις.

Ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις.

Ο συλληφθείς σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement