Connect with us
Header Leaderboard Ad Code

Δήμος Νέαπολης Συκεών

Πρώτη δόση εμβολιασμού για άτομα με αναπηρία στον Δ.Νεάπολης – Συκεών (φωτό)

Εμβολιάστηκαν 23 άτομα με αναπηρία ηλικίας άνω των 18 ετών, ωφελούμενοι των ΚΔΑΠμεΑ, και 4 εργαζόμενοι.

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός των εργαζομένων και των ατόμων με αναπηρία που ανήκουν στα ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, με στόχο τη διεύρυνση της προστασίας των πολιτών απέναντι στον κορωνοϊό.

Μετά τον μεγάλο αριθμό εργαζομένων – ασφαλισμένων στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) που υποβλήθηκε στην πρώτη δόση του εμβολιασμού, ήρθε η σειρά 23 ατόμων με αναπηρία ηλικίας 18 ετών και άνω, που είναι ωφελούμενοι του προγράμματος των ΚΔΑΠμεΑ, όπως και τεσσάρων άλλων εργαζόμενων σε αυτά.

Ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Ιατρεία του Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών (Μεσολογγίου 54 & Περγάμου 2), από δυο ιατρούς και δυο νοσηλευτές των Δημοτικών Ιατρείων, παρουσία του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, του προέδρου της ΚΕΥΝΣ Δημήτρη Απατσίδη και του προέδρου του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ) Αρίστο Γαλανό.

Από τα Δημοτικά Ιατρεία ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης επανέλαβε την πρότασή του καλώντας τον ΕΟΔΥ «επιτέλους να την αποδεχθεί και να δημιουργηθούν έξι Εμβολιαστικά Κέντρα σε χώρους των Δημοτικών Ιατρείων που είναι κατάλληλα εξοπλισμένα και στελεχωμένα ώστε να προχωρήσει άμεσα ο εμβολιασμός του συνόλου του πληθυσμού του δήμου μας».

Όπως αναφέρει ο Δ.Απατσίδης, μετά τον πρώτο κύκλο εμβολιασμού των εργαζομένων-ασφαλισμένων στην ΚΕΥΝΣ, βρίσκεται σε εξέλιξη μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στα Κ.Η.Φ.Η., στα ΚΔΑΠμεΑ και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», και οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν εμβολιάστηκαν κατά τον πρώτο κύκλο.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement